KOM IGEN NU BRYNÄS!

Heej allihopa, sitter och bloggar i bilen för är på väg till Brynäs matchen med min bästa kompis, Sara Högberg de ska bli super kul, vi ska heja fram Brynäs till vinsten. Taggad till tusen, bloggar mer sen :D <3


INSPIRATION OCH TIPS!!

Hej allihopa tänkte ge er lite tips och kanske lite inspiration i de här inlägget hoppas att ni gillar det.
Tänkte börja med att jag vet att de är jobbigt att vara tonåring att man måste tänka på jätte mycket och man tror att de är ingen som förstår en, men de som kan vara absolut jobbigast är föräldrar man känner att dom aldrig förstår en och man tror knappt att dom har varit unga själv, och man kan inte prata och säga allt till sina föräldrar jag tror att alla vi har hemligheter för sina föräldrar som man inte vill berätta för att dom inte skulle förstå. Men de är skillnad med sin bästa kompis med den kan man prata om allt man tycker inte att de är lika pinsamt, för om man kanske berättar de för sin föräldrar så kanske man tycker att de är jätte pinsamt så tyck inte att allt är jobbigt prata med en vän för vi alla andra tycker också att de är jobbigt att vara tonåring så man behöver inte skämmas över något prata med någon annan än dina föräldrar bara. :D
Sen så kanske ni har den sär känslan när ni gillar någon men vet inte om han/hon gillar dig vi vet för vi alla har varit där de är den värsta känslan men ändå den bästa man vet aldrig vad man ska göra och jätte många skriver att man ska vara ärlig och berätta vad man känner, men hur många vågar smsa den man gillar och bara skriva "jag gillar dig" jag tror inte att man gör så va? De handlar om att börja ta kontakt men den man gillar först och kanske börja med att skriva "hej" och fråga vad han/hon gillar att göra för ingen vågar väl bara skriva att man gillar en person, så om du verkligen gillar någon ha tålamod och ge inte upp fortsätt och ett tips börja inte med att skriva "jag gillar dig".
Sen de där med Facebook och flest likes gillar jag inte alls så mycket för de känns som om fb är någon slags populäritets tävling för man kan titta på vissa och dom får typ 100-200 likes på en bild medans andra får 10-20 och sen sitter man där bah, "jaha hur kan han/hon få så många likes och inte jag?" men tänk bara på att vara dig själv och försök inte att vara någon annan, ha de så bra allihopa :D


För jag är lyckligare nu!

Heeej allihopa, är glad just nu fick veta att vi kanske ska till London nästa år (SUPER GLAD) sen ska jag och shoppa på hollister om typ två veckor så sparar min månadspeng tills dess..
Sen är jag också glad för att de är fredag idag och de är så skönt att denna vecka är slut och man får sova ut :D.
Sen imorgon ska jag på heja fram Brynäs till vinsten imorgon med min bästavän, yeeh. Taggad till tusen, men ha de bra så länge !
Vill också berätta att jag kommer göra ett smink inlägg på när jag sminkar mig någon dag snart, så håll utkik!


Lite information om vad jag har gjort idag!

Heeej allihopa, idag var det en riktigt seg dag..! Jag vaknade ca 7 och stressade jätte mycket för hade 40 minuter på mig, sen skulle vi gå till bussen så jag var ganska "stressad".
Sen var de ju ganska sega och långa lektioner och vill skulle egentligen ut och orgentera på gympan men som tur var så fick vi inne gympa för att de regna. Efter skolan åkte jag hem och gjorde lite läxor och duschade men nu kikar jag lite på tv, ha de bra så länge!


Jeffrey campbell

 
Hej allihopa, vill först börja säga att jag hoppas att ni gillar vidoeinlägget som jag la ut för några dagar sen!
men nu vill jag visa er ett par skor som jag tror att ni alla känner till (Jag älskar dom skorna)
Jeffrey Campbell och här kommer några bilder på dom snygga skorna.♥
 
Hoppas ni gillar dom, kommentera gärna ! :D

Svarar på frågorna från frågestunden!


Snabbinlägg :D

Heej allihopa, sitter och ser på skräckfilm med Sara just nu (läskig) men vill också passa på att säga att video inlägget kommer upp på bloggen imorgon eller på söndag istället för jag slagga hos Sara nu och imorgon ska jag sova hos mina kusiner så då blir de nog inget video inlägg heller men på söndag (LOVAR) och då svara jag på frågorna från frågestunden, ha de bra så länge!


Myser i soffan denna torsdagskväll :D

Heej allihopa, vill bara säga att ett videoinlägg kommer imorgon för jag ska svara på frågorna från min frågestund.
Idag Har jag varit i skolan som vanligt och vi slutade halv fyra (jag gillar inte torsdagar) men nu är den över, längtar tills imorgon för de är FREDAG!! yes.
Men just nu sitter jag och myser i soffan och kikar lite tv "lycklig"


FRÅGESTUND!!!


AMAZING DAY!!

Heej allihopa, har varit en fantastisk bra dag idag!!
Började med att jag vaknade kl 10 sen duschade jag och gjorde mig i ordning. Och sen vid typ halv två åkte jag och Wilma in till stan och käka vi käkade taco buffé så HIMMLA gott (LOVE). När vi kom hem från stan så var vi med Maja också vi var ute och flumma i Valbo, sen så gick jag in och myste lite framför tv.
Och imorgon startar min frågestund så sprid de överallt och fråga vad ni vill och ställ hur många frågor ni vill då är ni super gulliga^^

Bilder från dagen!


FRIDAY!!

Gud vad härligt med helg åh allt!!!
Nu är skolan slut och man kan chilla en hel helg. Vi har inte gjort något särskiljt i skolan idag men vi gjorde en rolig grej på hemkunskapen, vi skulle göra någon soppa jag jobbade med Maja och våran soppa blev väl helt okej men vissa andra blev inte de xD.
Sen imorgon ska kanske jag och Wilma in till stan och käka lunch men nu chillar jag i soffan och ska se filmen (2012) :D


Skola osv..

Heeej Allihopa nu är man hemma från skolan, äntligen. De var en lång dag idag så de är skönt att vara hemma, vi gjorde Inge särskilt i skolan och Inge kul heller.. Men aja, vill också berätta att jag startar den första frågestunden imorgon tror jag så håll utkik hare bra så länge puss !


FOTON!

Här är några foton från idag hoppas ni gillar dom :D
be yourself and follow your heart, we all need love, everyone is beautiful.


Vidoeinlägg !

 
http://majjagustafssonn.blogg.se/

heeej bloggläsare!!

Hej alla bloggläsare, hade inte tid att blogga nå igår men jag ska berätta vad jag gjorde igår nu!
lördsags: igår var jag på 90-års kalas aa ganska gammalt de var min gammelmormors man så fyllde och de var minst 60 personer där... sen fick vi mat och efterätt där de var GOOOOOTT!!!
Sen när jag kom hem så åkte jag och mamma till köpis och köpte nya jeans till mig och några smycken dom är JÄTTE FINA!!!
Sen när jag kom hem så gick maja och jag ut och fotade!!
idag: idag har jag sovit ut till 10 sen så har jag färgat håret bild kommer, sen så åkte jag och mamma till familjen beckman och tog en fika. När jag kom hem så var min farmor och farfar här så, sen så tog jag kameran och knäppte lite kort.

första videoinlägget :D


LÅNG FÖRKLARING!

Här kommer den långa förklaringen till varför jag slutade blogga på ett tag,
De började med att jag missade blogga några dagar sen så fortaste de att gå massa dagar och jag bloggade aldrig plus att jag tröttnade lite men och att jag inte hade tid eftersom att jag hade skolan åh allt och de var så mycket ett tag så att jag glömde bort bloggen sen när gick in på bloggen igår så kände jag att jag lärde börja blogga igen och jag LOVAR alla min läsare att jag ska vara aktiv och lägga ut inlägg oftare för jag ska lägga ner en timme per dag på bloggen och imorgon ska jag göra en ny header och en ny bakgrund och fräscha upp bloggen lite och så kommer jag börja med video blogg yeeh, aja hoppas ni kommer börja läsa min blogg igen xoxo.


RSS 2.0